Avion cu 188 de persoane, PRĂBUŞIT în mare, la scurt timp după ce a decolat din Jakarta

Un avion Boeing 737 al companiei aeriene Lion Air s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat din capitala indoneziană Jakarta, au informat luni oficialii indonezieni, relateză site-ul postului BBC. Cursa JT-610 a decolat din Jakarta luni dimineaţă la ora locală 6.20. Avionul ar fi trebuit să aterizeze o oră mai târziu în Pangkal Pinang.

3033 afișări
Imaginea articolului Avion cu 188 de persoane, PRĂBUŞIT în mare, la scurt timp după ce a decolat din Jakarta

Un avion al companiei Lion Air s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat din Jakarta

Zborul JT-610 transporta pasageri din Jakarta în Pangkal Pinang, cel mai mare oraş din Bangka Belitung.

Avionul a pierdut contactul cu solul la câteva minute de la decolare, în timp ce se afla deasupra mării.

Potrivit AFP, în avion se aflau 188 de persoane.

Yusuf Latif, un purtător de cuvânt al agenţiei naţionale pentru operaţiuni de căutare şi salvare, a confirmat că avionul s-a prăbuşit.

"Nu putem da nicio declaraţie în acest moment. Încercăm să strângem toate informaţiile şi datele", a declarat Edward Sirait, directorul general al companiei aeriene.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici