AVION PRĂBUŞIT în Columbia: Cinci persoane şi-au pierdut viaţa. Alte şase au fost rănite

Cinci persoane au murit în capitala Columbiei, Bogota, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-o brutărie dintr-un cartier rezidenţial, informează site-ul agenţiei de presă DPA.

637 afișări
Imaginea articolului AVION PRĂBUŞIT în Columbia: Cinci persoane şi-au pierdut viaţa. Alte şase au fost rănite

AVION PRĂBUŞIT în Columbia: Cinci persoane şi-au pierdut viaţa. Alte şase au fost rănite

Accidentul a avut loc duminică, într-un cartier rezidenţial din zona de vest a capitalei Bogota.

Cel puţin patru pasageri de la bordul navei şi o persoană de la sol au murit în urma prăbuşirii avionului, potrivit serviciilor de intervenţie columbiene.

De asemenea, cel puţin şase oameni au fost răniţi. Doi dintre răniţi anunţaţi iniţial sunt angajaţi ai brutăriei, a precizat autoritatea aviatică naţională pentru civili.

Potrivit directorului instituţiei, Edgar Sanchez, avionul Beechcraft 60 G s-a prăbuşit după 90 de secunde de la decolarea din aeroportul El Dorado din Bogota.

Cauza accidentului nu a fost încă determinată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici