Avionul lui Francois Hollande, lovit de un fulger în drum spre Berlin

Avionul preşedintelui Franţei, Francois Hollande, a fost lovit de fulger, în drumul spre Berlin, piloţii luând decizia revenirii la Paris.

1719 afișări
Imaginea articolului Avionul lui Francois Hollande, lovit de un fulger în drum spre Berlin

Francois Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avionul preşedintelui Franţei, Francois Hollande, a decolat din nou spre Germania, după ce revenise la Paris din cauza intemperiilor, anunţă Ministerul francez al Apărării.

"Este posibil ca aeronava să fi fost atinsă de fulger. Din raţiuni de siguranţă, revenise la Paris. Dar acum a decolat din nou spre Germania", precizează Ministerul francez al Apărării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici