Avocatul lui Berlusconi depune plângere împotriva cotidianului El Pais

Avocatul lui Silvio Berlusconi a anunţat că va depune plângere vineri împotriva cotidianului spaniol El Pais deoarece a publicat fotografii de la petrecerile organizate la vila premierului italian din Sardinia, în care apar femei în sânii goi.

23 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Berlusconi depune plângere împotriva cotidianului El Pais

Avocatul lui Berlusconi depune plângere împotriva cotidianului El Pais

"Vom depune o plângere, care este în curs de redactare, în această dimineaţă, la justiţia spaniolă, pentru tăinuire", a precizat avocatul lui Berlusconi, Niccolo Ghedini.

"Parchetul de la Roma a considerat că aceste fotografii sunt ilegale: acestea sunt rezultatul unui delict şi nu pot fi vândute. Cei care le cumpără comit la rândul lor un delict", a afirmat el.

Cotidianul spaniol El Pais a publicat vineri cinci fotografii din sutele confiscate recent de justiţia italiană şi care au fost făcute cu ocazia recepţiilor private din vila lui Silvio Berlusconi din Sardinia. Chipurile acestora sunt cenzurate în toate imaginile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici