Măsuri stricte anti-COVID. Bahamas va permite acostarea navelor de croazieră doar în cazul în care toţi pasagerii de peste 12 ani sunt vaccinaţi

  • Bahamas va permite acostarea navelor de croazieră doar dacă toţi pasagerii de peste 12 ani sunt vaccinaţi anti-COVID.
  • Măsura intră în vigoare din 3 septembrie.
  • Există şi unele excepţii de la regulă.
  • Prevederea este valabilă şi pentru alte ţări şi teritorii din Caraibe, precum Insulele Virgine şi Puerto Rico.
418 afișări
Imaginea articolului Măsuri stricte anti-COVID. Bahamas va permite acostarea navelor de croazieră doar în cazul în care toţi pasagerii de peste 12 ani sunt vaccinaţi

Măsuri stricte anti-COVID. Bahamas va permite acostarea navelor de croazieră doar în cazul în care toţi pasagerii de peste 12 ani sunt vaccinaţi

Ordinul, care este valabilă până la 1 octombrie, a fost publicat pe site-ul Departamentului pentru Imigraţie şi Serviciului Vamal din Bahamas, informează DW.

În cazul în care o navă de croazieră vrea să acosteze, căpitanul trebuie să solicite echipajului şi pasagerilor să prezinte certificatele de vaccinare Biroului Medical al Portului.

Singurele excepţii de la regulă apar atunci când o navă de croazieră trebuie să acosteze din motive de urgenţă sau dacă vreun pasager trebuie să primească asistenţă medicală.

Minorii sub 12 ani trebuie să aibă un test COVID-19 cu rezultat negativ.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici