Băiat de naţionalitate română, dispărut în Cehia

Un copil în vârstă de 11 ani, de naţionalitate română, a dispărut duminică seara din apropierea oraşului cehesc Neratovice, fugind de acasă cu maşina tatălui său, transmite corespondentul MEDIAFAX în Cehia.

45 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Melnik, Stepanka Zatloukalova, a declarat că băiatul, care nu vorbeşte limba cehă, este căutat, începând de duminică seara, de 40 de poliţişti, însoţiţi şi de un câine utilitar. Forţele de ordine sunt pregătite să recurgă şi la ajutorul unui elicopter cu sisteme de depistare termică.

Băiatul a fugit de mai multe ori de acasă, dar duminică seara a plecat cu maşina tatălui său, care a fost găsită în afara oraşului Neratovice.

Poliţia a precizat că băiatul, Zaharia Lavinius Mihai, era îmbrăcat, înaintea dispariţiei, într-un trening de culoare deschisă şi purta pantofi sport.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici