"Băiatul cu mască": Povestea copilului nevoit să aibă mereu faţa acoperită, pentru că este considerat un monstru - FOTO

Un băieţel în vârstă de şapte ani este nevoit să trăiască cu faţa acoperită de o mască, deoarece este considerat un monstru chiar şi de către prieteni şi propria familie.

14763 afișări
Imaginea articolului "Băiatul cu mască": Povestea copilului nevoit să aibă mereu faţa acoperită, pentru că este considerat un monstru - FOTO

"Băiatul cu mască": Povestea copilului nevoit să aibă mereu faţa acoperită, pentru că este considerat un monstru (Imagine: Shutterstock)

Xiang Xiang, supranumit "băiatul chinez cu mască", şi-a pierdut patru degete şi a orbit la ochiul drept într-un incendiu ce a avut loc în octombrie 2010, scrie dailymail.co.uk.

După mai bine de 18 luni de tratament, băiatul s-a întors la şcoală, însă este nevoit să poarte o mască tot timpul, deoarece a suferit arsuri grave la faţă şi pielea sa este extrem de sensibilă la razele soarelui.

IMAGINILE CU "BĂIATUL CU MASCĂ"

Xiang Xiang nu este singurul copil care a căzut victima incendiilor. Wang Xiaopeng a fost ars pe faţă şi pe mâini într-un incendiu şi va fi supus în curând primei intervenţii chirurgicale de reconstrucţie.

Părinţii săi şi-au cheltuit toate economiile pe trei luni de tratament şi nu îşi pot permite operaţiile. Băiatul în vârstă de cinci ani, care a rămas fără păr, buze, pleoape şi degete de la picioare, va primi donaţii pentru serviciile medicale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici