"Îmbătrâneşte" 26 de zile pe secundă. Viaţa unui copil, cuprinsă în 2 minute şi 45 de secunde - VIDEO

Un olandez a decis că vrea să imortalizeze într-un videoclip schimbările din înfăţişarea fetiţei lui de la naştere până la 12 ani. Videoclipul, postat pe Youtube, se deosebeşte de alte filmuţele asemănătoare prin faptul că foloseşte imagini în mişcare spre deosebire de cele care utilizează poze.

19721 afișări
Imaginea articolului "Îmbătrâneşte" 26 de zile pe secundă. Viaţa unui copil, cuprinsă în 2 minute şi 45 de secunde - VIDEO

"Îmbătrâneşte" 26 de zile pe secundă. Viaţa unui copil, cuprinsă în 2 minute şi 45 de secunde

Personajul principal al filmuleţului este fiica lui Frans Hofmeester, Lotte, în prezent în vârstă de 12 ani.

"Se schimba atât de repede încât am simţit nevoia să păstrez şi imaginea ei când era mică. Alţi oameni poate ar alege un album foto, dar eu am decis să filmez totul. Păturica şi fundalul alb au fost elementele constante", a explicat el pentru Huffington Post.

Hofmeester a decis că acum, când fiica lui a împlinit 12 ani, este momentul să posteze filmul. "Se va schimba mult în următorii ani, dar în principal în interior. Mi-am spus că acum e o perioadă bună de demarcaţie în viaţa ei", a mai spus el.

Olandezul a folosit acelaşi procedeu şi pentru fiul lui, Vince, care acum are nouă ani.

El a mărturisit că nu întotdeauna i-a fost uşor să-şi filmeze copiii în fiecare săptămână.

"Câteodată nu aveau chef. Atunci le spuneam să-mi acorde doar un minut, să-mi povestească ceva. «Zi-mi despre meciul tău. Ai câştigat?». Aşa îi convingeam să apară pe cameră", a relatat el.

Hofmeester a promis că îşi va filma cei doi copii şi pe timpul adolescenţei pentru că a fost încântat de cât de mulţi oameni au privit videoclipul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici