Barack Obama: 2014 trebuie să fie un an de acţiuni pe plan economic şi pentru reforma imigraţiei

Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri, cu ocazia conferinţei de presă de sfârşit de an, că 2014 trebuie să fie un an de acţiuni pe plan economic şi de creare de locuri de muncă, pledând pentru continuarea reformelor în domeniul imigraţiei.

98 afișări
Imaginea articolului Barack Obama: 2014 trebuie să fie un an de acţiuni pe plan economic şi pentru reforma imigraţiei

Barack Obama: 2014 trebuie să fie un an de acţiuni pe plan economic şi pentru reforma imigraţiei

"Mi-aş fi dorit un Congres care să acţioneze într-un mod mai activ anul acesta", a spus Obama, în contextul gravei crize bugetare care a afectat Statele Unite în octombrie.

"Anul 2013 nu a fost cel mai prost din mandatele mele. Dar 2014 trebuie să fie anul acţiunilor pe plan economic şi pentru crearea de locuri de muncă", a spus Obama.

"Sistemul deficitar al imigraţiei trebuie remediat", a adăugat preşedintele SUA.

Obama a subliniat că Statele Unite sunt alături de militarii americani din teatrele de operaţiuni cu ocazia sărbătorilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici