Barack Obama a făcut o vizită surpriză pe Downing Street, la biroul premierului britanic

  • Barack Obama a făcut o vizită surpriză pe Downing Street, la biroul premierului britanic Rishi Sunak.
  • Fostul preşedinte american a fost văzut luni intrând în celebra clădire din Londra.
  • Vizita are caracter privat.
767 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a făcut o vizită surpriză pe Downing Street, la biroul premierului britanic

Sursa foto: AP

Scopul vizitei nu a fost dezvăluit. Barack Obama a zâmbit şi a făcut cu mână către reporterii care se aflau în faţa cădirii.

Se pare că Obama a mers la Londra pentru o activitate legată de fundaţia sa, susţine Sky News.

Probabil, este prima întâlnire dintre cei doi lideri politici. Obama a mai fost pe Downing Street în 2016 înainte de votul britanicilor pentru Brexit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici