Barack Obama a vizitat un militar român rănit în Afghanistan

Preşedintele SUA, Barack Obama, l-a vizitat pentru a doua oară pe Florinel Enache, un militar român rănit în Afghanistan şi internat la Walter Reed Military Center, conform unui anunţ postat pe contul de Facebook al ambasadei SUA în România.

2128 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a vizitat un militar român rănit în Afghanistan

Barack Obama a vizitat un militar român rănit în Afghanistan (Imagine: Facebook)

Plutonierul-adjutant Florinel Enache, din Batalionul 280 Infanterie, care aparţine Brigăzii de Infanterie Mecanizată Focşani, aflat în misiune în provincia Zabul, a fost grav rănit, în mai anul trecut, în urma exploziei unui dispozitiv artizanal.

Conform Monitorului de Vrancea, plutonierul-adjutant Enache are 45 de ani, locuieşte în comuna Gura Caliţei şi este tatăl unui băiat, elev la un liceu din Focşani.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici