Barack Obama afirmă că jumătate din scrisorile primite îl califică drept "idiot"

Preşedintele american, Barack Obama, a glumit miercuri afirmând că jumătate dintre cele 40.000 de scrisori pe care le primeşte în fiecare zi la Casa Albă îl califică drept "idiot". Obama a notat cu ironie că persoanele cu care colaborează nu îl scutesc de furia expeditorilor, selectând pentru el, în fiecare zi, zece scrisori pe care să le citească seara, atunci când se retrage în apartamentele sale private.

18 afișări
Imaginea articolului Barack Obama afirmă că jumătate din scrisorile primite îl califică drept "idiot"

Barack Obama afirmă că jumătate din scrisorile primite îl califică drept "idiot" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să vă spun, colaboratorii mei sunt foarte imparţiali deoarece aproximativ jumătate dintre aceste scrisori mă califică drept idiot", a declarat Obama, râzând, în timpul unei reuniuni publice la Saint Louis, în Missouri.

El a remarcat, revenind la un ton mai serios, că numeroase persoane vârstnice îi scriu pentru a-i cere ca administraţia să nu intervină în sistemul de asigurări de sănătate Medicare care le este destinat. El a precizat că le reaminteşte în răspunsurile sale că Medicare este doar un program finanţat de Guvernul federal.

Obama menţionează adesea numărul mare de scrisori care ajung în fiecare zi la Casa Albă, insistând asupra faptului că lecturarea lor îl ajută să nu se închidă într-un "balon" şi să rămână în contact cu americanii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici