Barack Obama declară că dacă devine preşedinte o va numi pe Oprah Winfrey vicepreşedinte

Candidatul la învestitura democrată pentru Casa Albă Barack Obama a promis, joi seara, în glumă, că o va numi pe vedeta de televiziune Oprah Winfrey vicepreşedinte al Statelor Unite.

1 afișare
Imaginea articolului Barack Obama declară că dacă devine preşedinte o va numi pe Oprah Winfrey vicepreşedinte

Barack Obama declară că dacă devine preşedinte o va numi pe Oprah Winfrey vicepreşedinte

Invitat al emisiunii "The Late Show with David Letterman", Obama a promis că o va alege pe Oprah Winfrey vicepreşedinte, iar pe candidatul republican Mitt Romney "secretar al bunului-gust", ironizând preocuparea fostului guvernator de Massachusetts pentru un aspect rafinat.

Obama, favoritul alegerilor primare din Carolina de Sud, care se vor desfăşura sâmbătă, a promis de asemenea că va numi cea de-a zecea lună a anului, Barack-tombrie şi că va pronunţa corect cuvântul "nuclear", unul la care se încurcă frecvent de preşedintele George W. Bush.

Alegerea vedetei Oprah Winfrey nu este de loc inocentă. Cea mai mare vedetă a televiziunii americane este o ferventă admiratoare a senatorului de Illinois pe care l-a şi susţinut public. Winfrey, care s-a implicat pentru prima dată într-o campanie prezidenţială, este un atu pentru Barack Obama, datorită popularităţii sale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici