Barack Obama, în lacrimi la sediul său de campanie din Chicago

Preşedintele american ales Barack Obama le-a mulţumit, cu lacrimi în ochi, voluntarilor, în timpul unei vizite-surpriză la sediul său de campanie din Chicago, pentru munca depusă în vederea realegerii sale la Casa Albă.

225 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, în lacrimi la sediul său de campanie din Chicago

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ceea ce aţi realizat voi mă face să cred că munca mea este importantă şi sunt mândru de asta. Sunt mândru de voi", a spus Obama, care şi-a întors capul emoţionat şi şi-a şters o lacrimă, relatează NBC Chicago, în pagina electronică de joi.

Preşedintele a mai vorbit la microfon cinci minute, în timp ce sute de voluntari l-au ascultat cu atenţie. În momentul în care emoţia acestuia a devenit evidentă, sala a răsunat de aplauze.

El le-a spus voluntarilor că este convins că vor continua să facă "lucruri extraordinare" şi şi-a amitit momentul în care a ajuns la Chicago, la vârsta de 25 de ani, cu intenţia de a lucra ca funcţionar public, dar beneficiind de puţină îndrumare.

"Din multe puncte de vedere sunteţi mult mai buni decât eram eu. Sunteţi mai deştepţi, mai bine organizaţi şi mai eficienţi", a declarat acesta.

Obama le-a mărturisit voluntarilor că mândria pe care a simţit-o pentru echipa lui de campanie l-a făcut să considere că efortul pe care l-a depus nu a fost în zadar.

"Călătoria voastră abia începe. Sunteţi la început de drum, iar orice lucruri vom face noi în următorii patru ani vor păli în comparaţie cu ce veţi realiza voi de-a lungul anilor ce vor urma", le-a spus Obama.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici