Barack Obama nu a fost invitat la nunta lui Chelsea Clinton

Preşedintele american, Barack Obama, a anunţat că nu a fost invitat, din "motive întemeiate", la căsătoria fiicei predecesorului său Bill Clinton, Chelsea, într-un interviu difuzat joi.

75 afișări
Imaginea articolului Barack Obama nu a fost invitat la nunta lui Chelsea Clinton

Barack Obama nu a fost invitat la nunta lui Chelsea Clinton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu voi merge, şi trebuie să spun clar că şi aşa este dificil să ai un preşedinte la o nuntă", a explicat Obama în cadrul emisiunii The View, la postul de televiziune ABC. "Nu aţi vrea doi preşedinţi la nuntă", a adăugat el.

Ca toţi foştii şefi de stat americani, Clinton este protejat de agenţi ai Secret Service, poliţia federală de elită care asigură şi securitatea lui Obama şi a familiei acestuia şi nu lasă nimic la întâmplare.

Dacă ar fi participat la nuntă, a explicat preşedintele, "Secret Service ar fi trecut pe toată lume prin detectoarele de metale şi ar fi dat totul peste cap", la locul ceremoniei.

Întrebat dacă a fost efectiv invitat de Bill Clinton şi soţia acestuia, Hillary, fosta sa rivală la alegerile prezidenţiale şi în prezent secretar de Stat în administraţia sa, preşedintele a răspuns negativ.

"Nu am fost invitat pentru că eu cred că Hillary şi Bill, din motive întemeiate, vor ca (această ceremonie) să fie pentru Chelsea şi pentru viitorul ei soţ", a adăugat Obama.

Chelsea, în vârstă de 30 de ani, singurul copil al soţilor Clinton, se căsătoreşte sâmbătă la Rhinebeck, în apropiere de New York, cu omul de afaceri Marc Mezvinsky, cu doi ani mai mare decât ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici