Barack Obama s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov

Preşedintele SUA, Barack Obama, s-a întâlnit la Moscova cu fostul preşedinte al Uniunii Sovietice Mihail Gorbaciov, relatează agenţia Itar-Tass.

19 afișări
Imaginea articolului Barack Obama s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov

Barack Obama s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pavel Vaşcenko, un reprezentant al Fundaţiei Gorbaciov, a declarat că Obama a dorit întâlnirea cu fostul preşedinte al URSS.

Palaşcenko a reamintit că Gorbaciov şi Obama s-au mai întâlnit o dată în luna martie, la Casa Albă.

Fostul lider sovietic se întâlnise atunci cu vicepreşedintele SUA, Joseph Biden, iar Barack Obama a venit în biroul în care discutau aceştia.

"Întâlnirea de atunci Gorbaciov - Obama a fost scurtă dar interesantă, cei doi promiţând să comunice şi în viitor, iar Obama probabil a vrut să îl întâlnească pe Gorbaciov din nou la Moscova", a explicat Palaşcenko.

Anterior, Mihail Gorbaciov a refuzat să ofere detalii despre subiectele pe care le va discuta cu Barack Obama. "Vă voi spune după întâlnire", a promis Gorbaciov.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici