Barack Obama şi soţia sa felicită cuplul princiar britanic pentru naşterea bebeluşului regal

Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, şi soţia sa, Michelle, i-au felicitat, marţi, pe prinţul William şi ducesa Catherine pentru naşterea primului lor copil, informează BBC.

295 afișări
Imaginea articolului Barack Obama şi soţia sa felicită cuplul princiar britanic pentru naşterea bebeluşului regal

Barack Obama şi soţia sa felicită cuplul princiar britanic pentru naşterea bebeluşului regal (Imagine: Mediafa xFoto/AFP)

"Le dorim să aibă parte de toată fericirea şi binecuvântarea pe care le aduc momentul în care devii părinte", au declarat Barack Obama şi soţia sa, Michelle, într-o declaraţie remisă de Casa Albă.

Totodată, Barack Obama a spus că bebeluşul regal se naşte "într-un moment de promisiuni şi oportunităţi" pentru SUA şi Marea Britanie. "Având în vedere relaţia deosebită dintre ţările noastre, poporul american este bucuros să se alăture cetăţenilor Marii Britanii pentru a sărbători naşterea micului prinţ", a mai spus preşedintele Barack Obama.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC.

"Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora României). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii", a comunicat Palatul Buckingham în urmă cu scurt timp.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici