Barack Obama va cânta la cea de-a doua învestitură a sa, glumeşte purtătorul său de cuvânt

Purtătorul de cuvânt al lui Barack Obama a declarat miercuri, în glumă, că preşedintele american va cânta la cea de-a doua învestitură a sa, după ce le-a dovedit talentul său vocal cetăţenilor americani de două ori în decurs de o lună.

86 afișări
Imaginea articolului Barack Obama va cânta la cea de-a doua învestitură a sa, glumeşte purtătorul său de cuvânt

Barack Obama va cânta la cea de-a doua învestitură a sa, glumeşte purtătorul său de cuvânt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obama a cedat marţi la invitaţia insistentă a lui Mick Jagger, B.B. King şi Buddy Guy pentru a intona refrenul melodiei blues "Sweet Home Chicago", în timpul unui concert dedicat acestui gen muzical, organizat la Casa Albă. Înregistrarea video cu prestaţia preşedintelui american a făcut furori pe Internet.

Preşedintele a mai făcut senzaţie pe reţelele de socializare, după ce a fredonat un fragment dintr-o melodie soul a lui Al Green, la 19 ianuarie, pe scena Teatrului Apollo din Harlem, la New York, la începutul unei reuniuni electorale.

Întrebat la sfârşitul conferinţei sale de presă cotidiene despre această tendinţă a preşedintelui de a cânta, purtătorul său de cuvânt, Jay Carney, a afirmat că "circumstanţele de la Apollo şi de ieri seară (marţi-n.r.) au fost unice".

"Este un talent ascuns pe care îl descoperim", a adăugat Carney. "Nu pot prezice (când va fi) data următoare, poate la învestitura de anul viitor", a glumit el.

Obama va candida la alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie pentru a obţine un nou mandat de patru ani. Dacă va fi reales, el va depune din nou jurământul la 20 ianuarie 2013.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici