Bărbat muşcat de un lup în Italia, pe fondul temperaturilor scăzute

Un bărbat a fost muşcat de un lup vineri, în apropiere de Rimini, în condiţiile în care temperaturile foarte scăzute din Italia au determinat animalele sălbatice să se apropie de zonele locuite.

274 afișări
Imaginea articolului Bărbat muşcat de un lup în Italia, pe fondul temperaturilor scăzute

Bărbat muşcat de un lup în Italia, pe fondul temperaturilor scăzute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bărbatul, care mergea la serviciu în momentul în care a fost atacat, a fost transportat la spital, iar medicii au declarat că starea sa nu este critică, relatează agenţia ANSA, în pagina electronică.

Valul de frig care afectează Italia a determinat lupii să se apropie de zonele locuite.

Şase persoane, inclusiv o româncă, au murit în regiunea Romei în ultimele zile, din cauza valului de frig fără precedent care afectează centrul şi nordul Italiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici