Bărbatul care şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani a recunoscut relaţiile incestuoase

Bărbatul acuzat că şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani în beciul casei sale din oraşul Amstetten, din estul Austriei, cu care a făcut şi şapte copii, a recunoscut toate faptele de care era acuzat, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului din Sankt-Pölten.

113 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani a recunoscut relaţiile incestuoase

Bărbatul care şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani a recunoscut relaţiile incestuoase (Imagine: Mediafax Foto)

Josef Fritzl (73 de ani) a recunoscut, luni, că a amenajat un loc într-una din pivniţele casei unde locuia, unde şi-a sechestrat fiica şi trei dintre copiii pe care i-a făcut cu aceasta. În plus, el "a recunoscut şi acuzaţiile de incest, precizând faptul că nu a folosit violenţa", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului din Sankt-Pölten, Gerhard Sedlacek..

"El a recunoscut că este tatăl celor şapte copii ai fiicei sale, unul dintre aceştia decedând când era foarte mic", a precizat acesta. Sedlacek a mai spus că audierea lui Fritzl va dura câteva zile.

Arestat sâmbătă seară, suspectul nu a declarat nimic în primă fază, acceptând doar să le arate anchetatorilor codul electronic de la uşa care ducea la ascunzătoarea unde şi-a sechestrat fiica. Ascunzătoare, amenajată ca un apartament, nu era mai mare de 50-60 de metri pătraţi, potrivit Parchetului.

Fiica sa, Elisabeth, în vârstă de 42 de ani, violată de tatăl ei de la vârsta de 11 ani, a fost închisă împreună cu trei dintre copiii săi, care nu au văzut niciodată lumina zilei.

Unul dintre copii, un geamăn, a murit când avea trei luni. Tatăl incestuos, împreună cu soţia sa, i-a adoptat pe ceilalţi trei copii, pretinzând că au fost abandonaţi la uşa casei sale.

Cazul a fost descoperit după ce, la jumătatea lunii aprilie, unul dintre copiii sechestraţi, o fată de 19 ani, a fost internată suferind de o boală misterioasă. Medicii au vrut să ia legătura cu mama sa, pentru a putea stabili diagnosticul. Elisabeth, mama fetei bolnave, a fost dată dispărută oficial din 1984.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici