Bashar Al-Assad îl îndeamnă pe Hollande să schimbe politica Franţei faţă de Siria

Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, şi-a exprimat speranţa că omologul său francez, Francois Hollande, "se va gândi la interesele Franţei" şi va schimba politica Parisului faţă de Siria, conform unui interviu acordat postuilui Rossia 24.

244 afișări
Imaginea articolului Bashar Al-Assad îl îndeamnă pe Hollande să schimbe politica Franţei faţă de Siria

Bashar Al-Assad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sper că noul preşedinte se va gândi la interesele Franţei. Sunt sigur că nu este în interesul Franţei stimularea în continuare a haosului în Orientul Mijlociu şi în lumea arabă", a declarat Al-Assad.

De altfel, liderul sirian consideră că "Franţa este responsabilă de moartea a sute de mii de libieni".

Bashar Al-Assad consideră că alegerile parlamentare care au avut loc în Siria pe 7 mai au demonstrat că poporul susţine regimul şi că nu a cedat la ameninţările "teroriste".

"Alegerile demonstrează că majoritatea sirienilor susţin regimul şi calea reformelor. Alegerile reflectă voinţa poporului. Poporul sirian nu a cedat ameninţărilor teroriste", a subliniat Al-Assad.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici