Benjamin Netanyahu afirmă că Israelul este pregătit să ia măsuri suplimentare împotriva forţelor iraniene din Siria

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat că Israelul este pregătit să ia măsuri suplimentare pentru a preveni consolidarea poziţiei Iranului în Siria, la doar 36 de ore după ce aviaţia israeliană a atacat depozite militare iraniene la aeroportul din Damasc, informează agenţia Tass.

1000 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu afirmă că Israelul este pregătit să ia măsuri suplimentare împotriva forţelor iraniene din Siria

Benjamin Netanyahu afirmă că Israelul este pregătit să ia măsuri suplimentare împotriva forţelor iraniene din Siria

"În doar ultimele 36 de ore, forţele aeriene au atacat depozite iraniene cu armament iranian la aeroportul internaţional din Damasc. Intensificarea recentă a atacurilor arată că suntem pregătiţi mai mult decât oricând să acţionăm împotriva Iranului în Siria, aşa cum am promis", a afirmat liderul israelian, într-un mesaj transmis de Biroul său.

Cu ocazia unei şedinţe a Guvernului israelian, Netanyahu a afirmat că Forţele Defensive ale Israelului au atacat "de sute de ori" obiective iraniene şi ale organizaţiei militante libaneze Hezbollah.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici