Benjamin Netanyahu: Israelul este pregătit pentru o acţiune militară unilaterală contra Iranului

Israelul este pregătit să lanseze o acţiune militară unilaterală pentru a împiedica Iranul să fabrice arme nucleare, a avertizat premierul Benjamin Netanyahu de la tribuna ONU.

1054 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu: Israelul este pregătit pentru o acţiune militară unilaterală contra Iranului

Benjamin Netanyahu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Israelul nu va lăsa Iranul să obţină arme nucleare. Dacă Israelul va fi obligat să acţioneze singur, va acţiona singur", a spus Netanyahu.

"Iranul nu a depăşit încă linia roşie, dar este pregătit să accelereze activităţile nucleare", a insistat liderul israelian.

"Un Iran dotat cu arme nucleare va fi mai periculos decât 50 de Corei de Nord. În faţa unei astfel de ameninţări, Israelul nu va avea altă opţine decât să se apere. Mi-ar plăcea să îl cred pe noul preşedinte iranian, Hassan Rohani, dar nu pot", a spus Netanyahu, referindu-se la recentele declaraţii conciliante ale liderului iranian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici