Benjamin Netanyahu l-a sunat pe Donald Trump pentru a-l felicita, fiind invitat în SUA

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, l-a sunat pe Donald Trump pentru a-l felicita pentru alegerea în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, liderul israelian fiind invitat să efectueze curând o vizită în Statele Unite, relatează site-ul israelian YnetNews.com.

2529 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu l-a sunat pe Donald Trump pentru a-l felicita, fiind invitat în SUA

Benjamin Netanyahu l-a sunat pe Donald Trump pentru a-l felicita, fiind invitat în SUA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Domnule preşedinte Trump, prietenul meu, felicitări pentru alegerea în funcţie. Sunteţi un prieten bun al Israelului. De-a lungul anilor, ne-aţi susţinut consistent, iar eu apreciez profund acest lucru", i-a transmis Netanyahu lui Trump.

"Aştept cu nerăbdare să colaborăm în materie de securitate, pentru prosperitate şi pace. Israelul este recunoscător pentru susţinerea largă de care se bucură din partea poporului american. Sunt încrezător că noi doi, prin colaborare strânsă, vom aduce la noi niveluri alianţa dintre ţările noastre", a subliniat Netayahu.

La rândul său, preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, l-a invitat pe Benjamin Netanyahu să efectueze o vizită la Washington.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici