Berlusconi a participat la o petrecere cu dansatoare în cursul vizitei în Brazilia

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a participat la o petrecere cu dansatoare brazilience în cursul vizitei pe care a efectuat-o în Brazilia zilele trecute, informează site-ul brazilian Estadao.com.br, citat de ediţia online a ziarului La Repubblica.

28 afișări
Imaginea articolului Berlusconi a participat la o petrecere cu dansatoare în cursul vizitei în Brazilia

Berlusconi a participat la o petrecere cu dansatoare în cursul vizitei în Brazilia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Petrecere privată în timpul vizitei lui Berlusconi în Brazilia", titrează site-ul citat, precizând că în cursul recentei vizite la Sao Paulo, premierul italian şi-a făcut timp, "în pofida programului încărcat", pentru o întâlnire cu şase dansatoare într-un hotel de lux.

Tinerele nu ştiau la ce fel de eveniment fuseseră invitate. "Ni s-a spus că urma să fie prezentat proiectul unei emisiuni de televiziune din Italia", a declarat una dintre ele. Femeile au fost alese de un bărbat care s-a prezentat drept "un om de afaceri italian".

Potrivit unei alte tinere, Alexandra Valenca, în vârstă de 28 de ani, cele şase dansatoare au fost plătite cu câte 2.000 de reali brazilieni (mai puţin de 1.000 de euro), iar petrecerea a avut loc în camera lui Silvio Berlusconi din Hotelul Tivoli Mofarrej, din Sao Paulo. Se pare că petrecerea, care a inclus dansuri şi un dineu privat, s-a desfăşurat în cursul nopţii de luni spre marţi, în a doua zi a vizitei lui Berlusconi în Brazilia.

"În cursul dineului, mi-a fost făcută o propunere pentru o emisiune de televiziune la un post deţinut de Berlusconi în Italia", afirmă Alexandra. Întrebată ce părere are despre Silvio Berlusconi, tânăra dansatoare a răspuns: "Ah, este foarte simpatic!".

Guvernul italian a respins informaţiile apărute în presa braziliană, precizând că premierul Berlusconi a participat la un simplu spectacol de muzică tradiţională braziliană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici