Berlusconi, criticat de presa britanică pentru că ar fi dat 2,9 milioane euro pe dame de companie

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, este suspectat că ar fi cheltuit aproape 2,9 milioane de euro pentru zecile de dame de companie invitate la petrecerile organizate în vilele sale, arată documente judiciare, citate de publicaţia britanică Daily Express.

204 afișări
Imaginea articolului Berlusconi, criticat de presa britanică pentru că ar fi dat 2,9 milioane euro pe dame de companie

Berlusconi, criticat de presa britanică pentru că ar fi dat 2,9 milioane euro pe dame de companie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acuzaţiile sunt incluse în cele 65.000 de pagini de documente pe care procurorii le deţin într-un caz de corupţie care îl vizează pe un apropiat al lui Berlusconi al cărui nume nu este prezentat de publicaţia britanică.

Daily Express îl acuză pe Berlusconi că ar fi cheltuit 2,9 milioane de euro pe dame de companie, subliniind că acest lucru s-a întâmplat în contextul în care Italia beneficiază de ajutorul Uniunii Europene pentru reducerea deficitului bugetar.

Silvio Berlusconi le-a dat asigurări liderilor europeni că Guvernul de la Roma va adopta un plan de relansare economică, deşi economiştii şi analiştii politici sunt sceptici în legătură cu reformele propuse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici