Biden a primit o nouă doză de vaccin anti-COVID-19 şi îi îndeamnă pe americani să îi urmeze exemplul

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a primit vineri o nouă doză de vaccin actualizat anti-COVID-19, precum şi vaccinul anual împotriva gripei.

630 afișări
Imaginea articolului Biden a primit o nouă doză de vaccin anti-COVID-19 şi îi îndeamnă pe americani să îi urmeze exemplul

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

"Pe măsură ce intrăm în sezonul de răceală şi gripă, preşedintele îi încurajează pe toţi americanii să îi urmeze exemplul şi să se consulte cu furnizorul de servicii medicale sau cu farmacistul pentru a se asigura că sunt complet vaccinaţi", a scris medicul preşedintelui, Kevin O'Connor, într-o scrisoare, relatează Bloomberg.

Prima doamnă Jill Biden a fost testată pozitiv la COVID-19 la începutul lunii septembrie, ceea ce a provocat îngrijorări cu privire la posibilitatea ca preşedintele să călătorească cu doar câteva zile înainte de a participa la summitul G-20 din India. Preşedintele a fost testat negativ, a precizat Casa Albă, iar prima doamnă a prezentat simptome uşoare.

Săptămâna aceasta, administraţia Biden a declarat că va acorda 600 de milioane de dolari pentru 12 companii americane care produc testele COVID-19. Americanii vor fi din nou eligibili pentru a comanda online teste COVID-19 gratuite la domiciliu, pe măsură ce se apropie sezonul rece. Fiecare gospodărie va primi prin poştă până la patru teste rapide, începând cu 25 septembrie.

Spitalizările COVID-19 în rândul americanilor au crescut în ultimele săptămâni, potrivit datelor federale.

Biden a fost testat pozitiv la COVID-19 în 2022, prezentând simptome uşoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici