Biden condamnă violenţa din Israel. Preşedintele american vrea răspunsuri după bombardarea spitalului din Gaza

  • Preşedintele american Joe Biden s-a declarat revoltat de bombardarea spitalului din Gaza
  • În urma exploziei au murit aproximativ 500 de persoane
  • Biden a ordonat echipei sale de investigaţii să adune informaţii despre ce s-a întâmplat
144 afișări
Imaginea articolului Biden condamnă violenţa din Israel. Preşedintele american vrea răspunsuri după bombardarea spitalului din Gaza

Sursa foto: Hepta

Preşedintele american Joe Biden s-a declarat revoltat de atacul dat asupra unui spital din Gaza. În urma exploziei, au decedat aproximativ 500 de persoane.

„Sunt revoltat şi profund întristat de explozia de la spitalul Al Ahli Arab din Gaza şi de pierderile îngrozitoare care au rezultat. Statele Unite susţin fără echivoc protecţia vieţii în timpul conflictului şi plângem pacienţii, personalul medical şi alţi nevinovaţi ucişi sau răniţi în această tragedie”, a declarat Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici