Biden a început campania cu un discurs dur la adresa lui Trump: "Foloseşte un limbaj care aminteşte de partidul nazist al lui Adolf Hitler" / Campania prezidenţială a lui Trump este "despre el, nu despre America"

Preşedintele american Joe Biden l-a acuzat pe Donald Trump, probabilul său rival în cursa prezidenţială din 2024, că pune preocuparea pentru puterea sa personală mai presus de slujirea democraţiei, într-un discurs ţinut vineri în Pennsylvania, menit să dea startul campaniei sale. Discursul a avut loc cu o seară înainte de ziua în care se marchează trei ani de la atacurile de la Capitoliu.

1510 afișări
Imaginea articolului Biden a început campania cu un discurs dur la adresa lui Trump: "Foloseşte un limbaj care aminteşte de partidul nazist al lui Adolf Hitler" / Campania prezidenţială a lui Trump este "despre el, nu despre America"

Biden a început campania cu un discurs dur la adresa lui Trump: "Foloseşte un limbaj care aminteşte de partidul nazist al lui Adolf Hitler" / Campania prezidenţială a lui Trump este "despre el, nu despre America"

Alegerile viitoare sunt "despre dacă democraţia mai este sau nu cauza sacră a Americii", a spus el, adăugând: campania prezidenţială a lui Trump este "despre el, nu despre America".

"Campania lui Donald Trump este obsedată de trecut, nu de viitor. El este dispus să sacrifice democraţia noastră, pentru a se pune pe sine la putere", a spus Biden în discursul său.

"Trump şi susţinătorii săi nu numai că îmbrăţişează violenţa politică, dar râd despre ea", a spus Biden.

El a adăugat că Trump a folosit un limbaj care aminteşte de partidul nazist al lui Adolf Hitler.

"El vorbeşte despre otrăvirea sângelui americanilor, reluând exact acelaşi limbaj folosit în Germania nazistă", a spus Biden.

"Nu există nicio confuzie cu privire la cine este Trump, la ceea ce intenţionează să facă", a spus preşedintele american.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici