Biden îndeamnă alegătorii lui Haley să-l susţină după ce ea a renunţat la cursa pentru Casa Albă

  • Preşedintele american, Joe Biden, a făcut apel la alegătorii lui Nikki Haley să îl susţină în alegerile din noiembrie.
  • Asta după ce ultimul rival al lui Donald Trump a renunţat la cursa electorală.
  • Miercuri, Nikki Haley a decis să iasă din competiţia pentru nominalizarea republicanilor la Casa Albă.
373 afișări
Imaginea articolului Biden îndeamnă alegătorii lui Haley să-l susţină după ce ea a renunţat la cursa pentru Casa Albă

Biden îndeamnă alegătorii lui Haley să-l susţină după ce ea a renunţat la cursa pentru Casa Albă

Biden a declarat că Nikki Haley, fost guvernator al Carolinei de Sud, este dispusă să spună adevărul despre Trump, inclusiv "haosul care îl urmează întotdeauna" şi "incapacitatea sa de a vedea binele şi răul", notează Reuters.

"Donald Trump a spus că nu-i vrea pe susţinătorii lui Nikki Haley. Vreau să fiu clar: există loc pentru ei în campania mea", a spus Biden.

"Ştiu că sunt multe lucruri asupra cărora nu vom fi de acord. Dar în ceea ce priveşte chestiunile fundamentale legate de păstrarea democraţiei americane, de apărarea statului de drept, de tratarea reciprocă cu decenţă, demnitate şi respect, de păstrarea NATO şi de a ţine piept adversarilor Americii, sper şi cred că putem găsi un teren comun", a arătat Biden.

Haley, ai cărei alegători au fost de obicei republicani moderaţi şi independenţi, a făcut acest anunţ într-un discurs în Charleston, la o zi după ce Trump a învins-o categoric în 14 din cele 15 competiţii republicane pentru nominalizare.

Ieşirea ei din cursa electorală e semnul că Trump va fi candidatul Partidului Republican într-o revanşă cu Biden, relatează sursa citată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici