Bilanţ provizoriu: Cel puţin 84 de persoane au murit în urma ruperii barajului minier din Brazilia

Cel puţin 84 de persoane au murit şi alte 276 sunt considerate dispărute în urma ruperii barajului minier din oraşul Brumadinho din Brazilia, care a provocat o alunecare masivă de teren, relatează Reuters.

192 afișări
Imaginea articolului Bilanţ provizoriu: Cel puţin 84 de persoane au murit în urma ruperii barajului minier din Brazilia

Cel puţin 84 de persoane au murit în urma ruperii barajului minier din Brazilia

Autorităţile au identificat 48 dintre persoanele decedate şi continuă căutările în zonă.

Cauza prăbuşirii barajului din Brumadinho nu este momentan cunoscută, compania care deţine barajul susţinând că a respectat toate procedurile de siguranţă.

Barajul din sud-estul Braziliei s-a rupt vineri, provocând o alunecare de teren care a îngropat o cantină, unde zeci de mineri luau masa, mai multe case, vehicule şi un tren.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici