Bilanţul atacului armat din California creşte la cel puţin 10 persoane ucise şi alte 10 rănite

Bilanţul atacului armat din California creşte la cel puţin 10 persoane ucise şi alte 10 rănite. Răniţii sunt în spitale, iar starea lor variază de la stabilă la critică.

647 afișări
Imaginea articolului Bilanţul atacului armat din California creşte la cel puţin 10 persoane ucise şi alte 10 rănite

Bilanţul atacului armat din California creşte la cel puţin 10 persoane ucise şi alte 10 rănite

Poliţia a declarat că suspectul este încă în libertate după ce a ucis 10 persoane şi a rănit alte 10 într-un club din zona Los Angeles, sâmbătă târziu, conform Associated Press.

Căpitanul Andrew Meyer de la Departamentul şerifului din Los Angeles a spus că răniţii au fost duşi la spitale şi că starea lor variază de la stabilă la critică.

Meyer a precizat că cele 10 persoane au murit la faţa locului.

Meyer a spus că oamenii "ieşeau din locaţie ţipând" când ofiţerii au ajuns la faţa locului. El a spus că ofiţerii au intrat apoi în club în timp ce pompierii tratau răniţii.

Monterey Park este un oraş de aproximativ 60.000 de locuitori cu o populaţie asiatică numeroasă, care se află la aproximativ 16 kilometri de centrul oraşului Los Angeles.

LA Times a relatat că Seung Won Choi, care deţine un restaurant în apropiere de locul faptei, a declarat că trei persoane au intrat în localul său şi i-au spus să încuie uşa. Cei trei au spus că afară era un bărbat cu o armă semiautomată care avea mai multe cartuşe la el şi care reîncărca de fiecare dată când rămânea fără muniţie, a declarat Choi.

Conform Times, zeci de mii de persoane se adunaseră mai devreme în cursul zilei pentru festivalul de două zile al Anului Nou Lunar, care este unul dintre cele mai mari din sudul Californiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici