Bilanţul incendiilor din Maui a crescut la 99 de morţi, anunţă guvernatorul din Hawaii

"Va creşte foarte semnificativ. Explorăm toate cifrele", a declarat guvernatorul. El a spus că în următoarele 10 zile, numărul deceselor s-ar putea chiar dubla.

225 afișări
Imaginea articolului Bilanţul incendiilor din Maui a crescut la 99 de morţi, anunţă guvernatorul din Hawaii

Mediafax Foto

Bilanţul incendiilor din Maui a ajuns la 99 de morţi, a declarat guvernatorul statului Hawaii, Josh Green, pentru CNN.

El a precizat că eforturile de căutare continuă, iar câinii special antrenaţi de echipajele de salvare vor căuta persoanele rănite, dar şi cele decedate.

În unele puncte,  echipajele câinii nu au putut lucra decât aproximativ 15 minute la un moment dat, deoarece zona este încă foarte fierbinte, a spus Green.

Aproximativ 85% din incendiul din Lahaina este izolat, dar clădirile şi pădurile încă ard.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici