Bilanţul inundaţiilor devastatoare care au lovit Kentucky se agravează. Un cuplu şi-a pierdut toţi cei patru copii VIDEO

  • Bilanţul inundaţiilor devastatoare care au lovit Kentucky se agravează: 25 de persoane au murit, dintre care cel puţin 6 copii.
  • Un cuplu şi-a pierdut toţi cei patru copii, care aveau între 2 şi 8 ani.
869 afișări
Imaginea articolului Bilanţul inundaţiilor devastatoare care au lovit Kentucky se agravează. Un cuplu şi-a pierdut toţi cei patru copii VIDEO

Guvernatorul acestui stat din sud-estul SUA a avertizat că numărul morţilor ar putea continua să crească.

Printre poveştile tragice care au început să apară la 24 de ore de la dezastru se numără cea a unui cuplu care şi-a pierdut toţi cei 4 copii: aveau 8, 6, 4 şi 2 ani şi locuiau într-o rulotă care a fost luată de ape.

Guvernatorul statului Kentucky a declarat că ar putea dura săptămâni pentru a găsi toate victimele inundaţiilor care au lovit statul, notează nytimes.com.

"Din tot ceea ce am văzut", a declarat guvernatorul Andy Beshear, "am putea actualiza numărul celor pe care i-am pierdut în următoarele câteva săptămâni. În unele dintre aceste zone, este dificil de ştiut cu exactitate câte persoane se aflau acolo."

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kentucky,
inundaţii

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici