Bilanţul oficial al seismului înregistrat în februarie în Chile a crescut la 521 de morţi

Guvernul chilian a anunţat sâmbătă un bilanţ în creştere al cutremurului şi valului seismic de la 27 februarie, respectiv de 521 de morţi, cu 35 mai mulţi faţă de ultimul raport oficial.

18 afișări
Imaginea articolului Bilanţul oficial al seismului înregistrat în februarie în Chile a crescut la 521 de morţi

Bilanţul oficial al seismului înregistrat în februarie în Chile a crescut la 521 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul persoanelor dispărute s-a redus de la 79 la 56, potrivit Guvernului, care se bazează pe registrul dispariţiilor semnalate.

"În raport cu ultimul bilanţ, 35 de noi victime au fost adăugate, după recepţia certificatelor lor de deces, ceea ce măreşte numărul total al morţilor la 521 de persoane", faţă de 486 anterior, a precizat Ministerul de Interne pe site-ul său de Internet.

Pagubele materiale ale seismului de magnitudine 8,8, unul dintre cele mai violente din ultimul secol, sunt estimate la 30 de miliarde de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici