Bilanţul prăbuşirii imobilului din Istanbul a ajuns la 14 morţi | VIDEO

Cel puţin 14 persoane au murit în urma prăbuşirii imobilului rezidenţial de opt etaje în oraşul turc Istanbul, conform celui mai recent bilanţ, comunicat vineri de autorităţi, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

99 afișări

„În acest moment, bilanţul victimelor este de 14 morţi. Alte 14 persoane au fost scoase în viaţă de sub dărâmături", a declarat vineri Süleyman Soylu, ministrul turc de Interne.

Bilanţul anterior era de zece morţi şi 13 răniţi.

Un imobil rezidenţial de opt etaje din oraşul turc Istanbul s-a prăbuşit miercuri. Sute de membri ai echipelor de salvare au fost mobilizaţi după prăbuşirea blocului, situat în cartierul Cevizli.

Clădirea avea 14 apartamente şi erau înregistraţi 43 de locatari. Nu este clar câte persoane erau în imobil în momentul prăbuşirii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici