Bill Clinton: Hillary a pierdut alegerile din cauza directorului FBI, James Comey

Bill Clinton, fost preşedinte al SUA, îl consideră pe directorul FBI, James Comey, vinovat de faptul că Hillary, candidatul republican la preşedinţie, a pierdut alegerile, informează The Independent.

1511 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton: Hillary a pierdut alegerile din cauza directorului FBI, James Comey

Bill Clinton: Hillary a pierdut alegerile din cauza directorului FBI, James Comey (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit ziarului Bedford-Pound Ridge Record Review, în urma înfrângerii soţiei sale în faţa lui Donald Trump, fostul preşedinte ar fi declarat unui jurnalist că în opinia sa redeschiderea anchetei în privinţa emailurilor private ale lui Hillary Clinton ar fi cauzat victoria republicanilor.

Redeschiderea anchetei le-a conferit oponenţilor lui Hillary Clinton noi motive de a o ataca în ultimele săptămâni ale campaniei, deşi directorul FBI a declarat în mod clar că aceasta nu era vinovată de o contravenţie ce poate fi acţionată în instanţă.

Intervenţia controversată a fost suficientă pentru ca Hillary Clinton să piardă în cadrul alegerilor, potrivit soţului său: ”James Comey a cauzat pierderea alegerilor pentru Hillary”.

Bill Clinton a declarat că soţia sa se afla în fruntea sondajelor naţionale, înainte de redeschiderea anchetei.

Noile emailurile private ale lui Hillary Clinton au fost descoperite în momentul în care FBI-ul a confiscat dispozitive electronice ce aparţineau lui Rauschner Huma Abedin, vice-preşedintă a campaniei electorale a candidatei democrate, şi soţului ei, Anthony Weiner.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici