Bill Clinton s-ar putea implica în campania lui Obama

Fostul preşedinte american Bill Clinton a promis joi că va face campanie pentru candidatul democrat Barack Obama dacă senatorul de Illinois îi va cere acest lucru.

20 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton s-ar putea implica în campania lui Obama

Bill Clinton s-ar putea implica în campania lui Obama (Imagine: Mediafax Foto)

"Când îmi va cere acest lucru", a declarat Clinton, întrebat de jurnalişti la New York când va face campanie pentru senatorul de Illinois.

Fostul preşedinte a declarat că a discutat cu Obama după alegerile primare democrate.

Obama şi Clinton au avut o convorbire telefonică la 30 iunie, la trei zile după prima reuniune publică a candidatului democrat cu fosta sa adversară Hillary Clinton.

La sfârşitul lui iunie, presa americană sugerase că, deşi angajamentul soţiei sale Hillary de a face tot posibilul pentru ca senatorul Obama să fie viitorul preşedinte, Bill Clinton rămânea nemulţumit cu privire la desfăşurarea alegerilor primare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici