Blue Air va avea un nou CEO de la 1 martie 2022

Steven Greenway este noul CEO al companiei aeriene Blue Air, începând cu data de 1 martie 2022.

475 afișări
Imaginea articolului Blue Air va avea un nou CEO de la 1 martie 2022

Blue Air va avea un nou CEO de la 1 martie 2022

„Steven are peste 25 ani de experienţă în industria aviatică low-cost – atât în Europa, cât şi în Statele Unite, Australia şi Canada şi este un profesionist recunoscut pentru atenţia deosebita pe care o acordă experienţei pasagerilor – atât în zbor, cât şi online şi pe aeroport, şi pentru viziunea sa integrată privind vitorul aviaţiei low-cost. În ultimele 6 luni Steven a fost deja parte integrantă a echipei noastre de specialişti cu ajutorul cărora am revizuit şi definitivat atât reperele ambiţiei noastre de a deveni un jucător important pe piaţa low-cost europeană, cât şi planul de relansare post-pandemie al companiei şi strategia de finanţare a acestui plan”, spune Oana Petrescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie Blue Air.

Deşi în această perioadă cererea de transport low-cost între ţările europene este încă redusă din cauza restricţiilor de călătorie impuse de diferite state, Blue Air se pregateste ca începând cu luna iunie sa revina la niveluri operaţionale similare cu cele de dinainte de pandemie.

Blue Air consideră că lunile care vor urma vor fi critice pentru modul în care se va reconfigura piaţa aviatică europeană după pandemie, şi că viitorul companiei în următorii ani depinde de disciplina mobilizării resurselor în perioada următoare, astfel încât să opereze un sezon de vara profitabil şi să se poziţioneze ca prima opţiune a pasagerilor pentru destinaţiile pe care le deserveşte.

Steven Greenway a colaborat cu companii precum Swoop, WestJet, Scoot, SkyEurope, Virgin Blue, Virgin Atlantic sau Qantas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici