Bologna aplică primele ordine de expulzare imediată a unor români

Autorităţile din Bologna vor pune în aplicare, pentru prima oară de la adoptarea decretului guvernamental privind expulzările, un ordin de repatriere imediată a doi cetăţeni români care luni au agresat cinci poliţişti, opunându-se unui control de rutină.

2 afișări
Imaginea articolului Bologna aplică primele ordine de expulzare imediată a unor români

Bologna aplică primele ordine de expulzare imediată a unor români

Ordinul de expulzare a celor doi români de pe teritoriul italian a fost semnat de prefectul Vincenzo Grimaldi, la propunerea chestorului Francesco Cirillo, potrivit publicaţiei electronice Sassuolo 2000. El trebuie însă validat în termen de 48 de ore de un judecător de pace.

Cei doi români, Vasile şi Nicoleta Feraru, în vârstă de 27 şi respectiv 18 ani, erau deja cunoscuţi forţelor de ordine, ei fiind reţinuţi de mai multe ori de carabinieri.

Luni, cei doi au agresat cu lovituri de pumn şi de picior agenţii unei patrule de poliţie, avariind şi maşina acestora. Poliţiştii au primit îngrijiri medicale la spital, pentru contuzii superficiale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici