Bordelurile din Olanda se redeschid începând cu 1 iulie

Bordelurile olandeze se pot redeschide începând cu 1 iulie după ce au fost închise mai bine de trei luni din cauza pandemiei de Covid-19, a anunţat guvernul miercuri.

871 afișări
Imaginea articolului Bordelurile din Olanda se redeschid începând cu 1 iulie

Bordelurile din Olanda se redeschis începând cu 1 iulie

Premierul Mark Rutte a anunţat că decizia îi vizează pe toţi cei a căror muncă presupune contact fizic.

Iniţial, guvernul olandez plănuia deschiderea bordelurilor începând cu 1 septembrie.

La fel ca în cazul coaforilor şi maseurilor, cărora li s-a permis deja reluarea operaţiunilor, lucrătorii sexuali sunt încurajaţi să verifice dacă clienţii lor nu prezintă simptome COVID-19.

"Toată lumea este foarte fericită să afle că putem să ne redeschidem în sfârşit", a declarat Felicia Anna, preşedintele sindicatului lucrătorilor sexuali din Cartierul Roşu din Amsterdam. "Nu mai avem bani", a declarat ea pentru agenţia olandeză de ştiri ANP.

De asemenea, guvernul a anunţat că stadioanele de fotbal vor putea primi din nou suporteri, dar doar în anumite condiţii, inclusiv o distanţă obligatorie de 1,5 metri între locurile ocupate.

Olanda a avut aproximativ 50.000 de infecţii cu COVID-19 şi peste 6.000 de decese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici