Boris Johnson a fost internat în spital din cauza COVID-19. După zece zile, starea sa nu s-a ameliorat

Primul ministru Boris Johnson a fost internat, duminică, pentru a i se face mai multe teste privind infecţia cu noul coronavirus. Starea lui de sănătate nu s-a ameliorat în ultimele zece zile.

6851 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson a fost internat în spital din cauza COVID-19. După zece zile, starea sa nu s-a ameliorat

Boris Johnson a fost internat în spital din cauza COVID-19. După zece zile, starea sa nu s-a ameliorat

Boris Johnson are în continuare simptome specifice COVID-19 şi febră ridicată, motiv pentru care medicul său a recomandat internarea sa în spital, scrie Sky News.

Presa britanică transmite că internarea premierului este o măsură de precauţie şi nu de urgenţă.

În urmă cu zece zile, Boris Johnson a anunţat, într-o postare pe contul său de Twitter, că a dezvoltat simptome uşoare şi a ales să se autoizoleze, însă va continua să conducă guvernul de la distanţă.

„M-am autoizolat, dar voi continua să conduc guvernul şi să-mi exercit atribuţiile şi responsabilităţile prin video conferinţă”, a fost mesajul postat chiar de premierul britanic pe contul său de Twitter.

Şi logodnica însărcinată a premierului, Carrie Symonds, a anunţat că a prezentat simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, dar spune că nu s-a testat şi că în prezent se simte bine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici