Boris Johnson: Coronavirusul a fost „un dezastru” pentru Marea Britanie

  • Primul ministru Boris Johnson a declarat că criza coronavirusului a fost un dezastru pentru Marea Britanie, iar guvernul va analiza ce greşeli s-au făcut.
  • Dar acum nu este momentul potrivit pentru a face o anchetă dată fiind situaţia.
  • "A fost un dezastru", a declarat Johnson pentru Times Radio.
3043 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson: Coronavirusul a fost „un dezastru” pentru Marea Britanie

"A fost un dezastru. Să nu ne ascundem cuvintele, a fost un coşmar absolut pentru ţară, iar ţara a trecut printr-un şoc profund," a spus Boris Johnson într-un interviu pentru un post radio.

Johnson, care a petrecut timp la terapia intensivă luptând cu COVID-19, a spus că guvernul le datorează tuturor celor care au murit şi au suferit o explicaţie:  "ce a mers greşit şi când".

„Am înţeles mesajul şi aşa vom face. Mă gândesc că momentul nu este chiar acum ... nu cred că este momentul potrivit pentru repartizarea unei cantităţi imense de timp oficial pentru toate acestea", a spus Premierul Marii Britanii.

"Învăţăm lecţii tot timpul", a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici