Boris Johnson speră ca Parlamentul britanic să respingă Acordul pentru Brexit

Boris Johnson, fostul ministru pentru Brexit al Marii Britanii, a declarat marţi că speră ca Parlamentul britanic să respingă Acordul pentru Brexit negociat de premierul Theresa May şi reprezentanţii UE, relatează Reuters

1283 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson speră ca Parlamentul britanic să respingă Acordul pentru Brexit

Boris Johnson speră ca Parlamentul britanic să respingă Acordul pentru Brexit

Fostul ministru a numit Acordul curent o „umilinţă naţională” şi o „batjocură la adresa ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană”.

„Avem multe alte opţiuni. Pentru a vedea aceste opţiuni, trebuie ca Parlamentul să voteze împotriva acestui acord”, a declarat Johnson.

Johnson a demisionat în luna iulie din fruntea diplomaţiei britanice şi a criticat de mai multe ori propunerile premierului privind Brexit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici