Boris Johnson va prezenta planul Angliei de ieşire din lockdown. Ce măsuri se vor relaxa

  • Boris Johnson prezintă luni un plan pentru ieşirea Angliei din actualul blocaj cauzat de pandemia de coronavirus.
  • Al treilea blocaj în Angliei a început pe 5 ianuarie.
  • Peste 17 milioane de persoane din Marea Britanie au primit până acum o primă doză de vaccin anti-Covid.
15607 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson va prezenta planul Angliei de ieşire din lockdown. Ce măsuri se vor relaxa
Premierul britanic Boris Johnson prezintă luni un plan pentru cartografierea ieşirii Angliei din actualul blocaj cauzat de pandemia de coronavirus, notează dpa.
 
Anglia se află de două luni în blocaj, dar unele măsuri au fost deja relaxate.
 
Bătrânii din casele de îngrijire vor putea avea contact cu un vizitator începând cu 8 martie, a anunţat sâmbătă Ministerul Sănătăţii.
 
În acea zi se aşteaptă si redeschiderea şcolilor. Ca măsură de relaxare suplimentară, oamenii din două gospodării s-ar putea întâlni şi ar putea să ia parte la activităţi în aer liber, cum ar fi golful sau tenisul.
 
Mai târziu, se vor deschide şi magazinele şi restaurantele.
 
Al treilea blocaj în Angliei a început pe 5 ianuarie, fiind una dintre ţările cele mai afectate de pandemie din Europa.
 
Măsurile de relaxare decise de Boris Johnson s-ar aplica numai Angliei, în timp ce guvernele din Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord stabilesc reglementările sanitare în mod independent.
 
Peste 17 milioane de persoane din Marea Britanie au primit până acum o primă doză de vaccin anti-Covid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici