Brazilia trece pe locul 2 în lume la numărul de cazuri de coronavirus, în spatele SUA

Brazilia a devenit vineri a doua ţară din lume la numărul de cazuri de coronavirus, în momentul acesta fiind devansată doar de Statele Unite, după ce a confirmat că 330.890 de persoane au fost infectate cu Covid-19, depăşind Rusia, a anunţat Ministerul Sănătăţii de la Brasilia, potrivit Reuters.

1603 afișări
Imaginea articolului Brazilia trece pe locul 2 în lume la numărul de cazuri de coronavirus, în spatele SUA

Brazilia trece pe locul 2 în lume la numărul de cazuri de coronavirus, în spatele SUA

Brazilia a înregistrat vineri 1.001 decese de coronavirus, ducând numărul total al deceselor la 21.048, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Adevăratul număr de cazuri şi decese este probabil mai mare decât sugerează cifrele, întrucât cea mai mare economie din America Latină a încetinit testarea.

Luni, Brazilia a depăşit Marea Britanie pentru a deveni ţara cu cel de-al treilea cel mai mare număr de cazuri. 
 
Aceasta a depăşit vineri Rusia, dar este puţin probabil să depăşească prea curând Statele Unite întrucât cea mai mare a lumii are peste 1,5 milioane de cazuri.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici