Bucurie mare într-un oraş din Ohio, după ce o furgonetă a pierdut pe drum 100.000 de dolari - VIDEO

Un sac conţinând bancnote în valoare de 100.000 de dolari a căzut dintr-o furgonetă în Ohio, în nordul Statelor Unite, în plină stradă, provocând reacţia imediată a persoanelor din zonă, care s-au aruncat asupra lor ca nişte peşti "piranha" înfometaţi, potrivit unui martor.

15 afișări
Imaginea articolului Bucurie mare într-un oraş din Ohio, după ce o furgonetă a pierdut pe drum 100.000 de dolari - VIDEO

Bucurie mare într-un oraş din Ohio, după ce o furgonetă a pierdut pe drum 100.000 de dolari (Captură video; NBC4i)

Şoferul nu a realizat ce s-a întâmplat. Sacul s-a deschis după ce a căzut din furgoneta blindată, miercuri, în Whitehall, la periferia oraşului Columbus, au declarat mai multe surse din presa locală. Imediat, o mulţime de oameni s-a repezit asupra banilor.

"Oamenii au sărit literalmente din maşini. Ca şi cum s-ar fi aruncat mâncare la nişte piranha care nu au mâncat de mult timp. A fost amuzant", a declarat un martor, la postul NBC4 news.

Un alt martor a evocat scene de euforie, trecătorii afişând un zâmbet larg în timp ce încercau să strângă cât mai mulţi bani. "Oamenii se aruncau asupra bancnotelor, umplându-şi vestele şi buzunarele cu ele cât mai repede posibil".

Angajaţii unei florării au ajutat poliţia să recupereze banii. Alte persoane au raportat o parte a sumei de bani la cel mai apropiat comisariat de poliţie.

În final, doar 10.500 de dolari au fost recuperaţi la sfârşitul zilei, potrivit ziarului Columbus Dispatch.

"Sperăm că alte persoane vor avea un comportament cetăţenesc", a declarat Randy Snider, de la poliţia locală, pentru acest ziar.

Poliţia analizează şi înregistrările camerelor de supraveghere şi fotografiile realizate de trecători cu telefoanele mobile, pentru a încerca să găsească persoanele care au "furat" banii.

Potrivit poliţiei, cei care nu vor aduce înapoi banii ar putea face obiectul unor acţiuni judiciare.

"Când găsiţi bani, mai ales când este un sac mare de bani care poartă inscripţia «Garda Security» (societate de transport de fonduri, n.red.), este clar că nu sunt ai voştri", a spus Randy Snider.


Poliţia a avut mai puţin succes în 1987, când peste un milion de dolari au căzut dintr-o furgonetă blindată la Columbus, tot în Ohio, a relatat ziarul. Chiar dacă mai multe persoane au strâns banii, nimeni nu a fost arestat şi cea mai mare parte a sumei nu a fost niciodată recuperată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici