Bursa din New York vrea o felie din piaţa NFT-urilor şi plănuieşte să-şi lanseze propria criptomonedă

Bursa din New York vrea o felie din piaţa NFT-urilor (Non-Fungible Token) şi plănuieşte să intre puternic în piaţa activelor digitale, potrivit Bloomberg.

449 afișări
Imaginea articolului Bursa din New York vrea o felie din piaţa NFT-urilor şi plănuieşte să-şi lanseze propria criptomonedă

New York Stock Exchange (NYSE) a depus o cerere la autoritatea de brevete şi mărci înregistrate pentru a se înscrie drept un exchange de NFT-uri, într-o încercare de a intra în competiţie cu jucători precum OpenSea sau Rarible.

Cererea depusă în data de 10 februarie indică dorinţa NYSE de a-şi lansa propria criptomonedă, precum şi un marketplace unde utilizatorii pot tranzacţiona NFT-uri.

NYSE a declarat că nu are planuri imediate în direcţia criptomonedelor şi a tranzacţionării de NFT-uri, însă „analizează în mod regulat noi produse şi impactul lor asupra mărcilor înregistrate (n.r: ale NYSE), încercând să-şi protejeze drepturile de proprietate intelectuală în concordanţă cu acestea”.

Bursa de la New York şi-a lansat prima serie de NFT-uri în 2021, într-o colecţie care încapsula momentul listării pentru mai mulţi emitenţi, precum Spotify Technology, Snowflake, Unity Software sau Roblox.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici