Bush a trecut brusc de la Casa Albă în postura de a aduna singur excrementele câinelui său

Fostul preşedinte american George W. Bush a povestit cum a trecut rapid din postura de cel mai puternic om de pe planetă la cea de a avea grijă singur de câinii săi, scrie ziarul Tyler Morning Telegraph.

10 afișări
Imaginea articolului Bush a trecut brusc de la Casa Albă în postura de a aduna singur excrementele câinelui său

Bush a trecut brusc de la Casa Albă în postura de a aduna singur excrementele câinelui său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cursul unei conferinţe la Universitatea din Texas, George W. Bush a declarat că, la scurt timp după ce s-a mutat de la Casa Albă, s-a confruntat cu o situaţie de care era scutit până atunci - a fost nevoit să adune singur excrementele lăsate de câinele său Barney pe peluza unui vecin.

"La zece zile după încheierea mandatului de preşedinte, eram acolo un o pungă de plastic în mână pentru a aduna ceea ce evitasem timp de opt ani", a spus Bush, potrivit ziarului Tyler Morning Telegraph.

Fostul preşedinte explică de ce este nostalgic pentru viaţa de la Casa Albă: "Îmi lipseşte confortul de la Casa Albă, îmi lipseşte avionul prezidenţial şi funcţia de comandant suprem al unei armate formidabile".

Bush a stat departe de viaţa publică după plecarea de la Casa Albă în ianuarie 2009, cu excepţia implicării în colectarea de fonduri pentru Haiti după seismul din ianuarie 2010.

Bush va acorda o serie de interviuri înainte de publicarea cărţii "Decision points", a cărei lansare este programată pentru noiembrie.

"Va fi un şoc pentru cei care cred că eu nu ştiu nici măcar să citesc, cu atât mai puţin să mai şi scriu", glumeşte fostul preşedinte.

Printre subiectele abordate, Bush susţine decizia din 2008 de acordare a unor ajutoare publice masive băncilor aflate în dificultate din cauza crizei financiare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici