Bush evită o tăcere stânjenitoare vorbind despre curcubeul de la Bucureşti

Preşedintele american George W. Bush s-a confruntat cu o tăcere desăvârşită din partea publicului care a asistat la un discurs pe care l-a susţinut în Ohio marţi, vorbind apoi despre curcubeul de la Bucureşti, pentru a evita o situaţie stânjenitoare.

79 afișări
Imaginea articolului Bush evită o tăcere stânjenitoare vorbind despre curcubeul de la Bucureşti

Bush evită o tăcere stânjenitoare vorbind despre curcubeul de la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

După ce a susţinut un discurs despre preţurile record la petrol şi mijloacele pentru reducerea dependenţei energetice a Statelor Unite, Bush şi-a invitat auditoriul, personalul companiei Euclid, să îi pună întrebări.

Au urmat râsete, dar nici o întrebare de la publicul care a aplaudat afirmaţiile sale, precum cea de creştere a exploatărilor petroliere din SUA.

"Dacă nu aveţi întrebări, vă pot spune poveşti interesante", a insistat Bush.

Înainte ca situaţia să devină jenantă, Bush a povestit cum la 23 noiembrie 2002, un curcubeu a apărut înainte ca el să suţină un discurs la Bucureşti privind aderarea României la NATO şi libertăţile.

Bush a vorbit şi despre "conflictul ideologic" între libertate şi extremism, încheindu-şi conferinţa cu 20 de minute înainte de ora stabilită.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici